Genomineerden Leids Raadslid van het Jaar bekend

5

De jury van de verkiezing van het beste Leidse Raadslid van 2018 heeft dit weekeinde de drie genomineerden voor de titel bekend gemaakt. Op alfabetische volgorde zijn dat Antoine Theeuwen van de SP Leiden , Ashley North van GroenLinks Leiden en Tom Leest van de VVD Leiden.

Wie van de drie er met de titel Raadslid van het Jaar 2018 vandoor gaat, wordt aanstaande vrijdag duidelijk. Tijdens de openbare nieuwjaarsreceptie van D66 Leiden maakt het Leidse Tweede Kamerlid Paul van Meenen van die partij de winnaar bekend.

Delen

5 reacties

Geef een reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline