(Foto's: Marja van Tilburg).

ZZ Leiden bereikt halve finale bekertoernooi

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball speelde dit weekend een tweeluik tegen Apollo Amsterdam in de kwartfinale van het landelijke bekertoernooi. Beide wedstrijden werden gewonnen en daarmee bereikt ZZ Leiden de halve finale.

De virtuele koploper in de competitie had in de eerste wedstrijd geen enkele moeite met de nummer 9 uit de Dutch Basketball League. In de eigen Vijf Meihal werden de Amsterdammers met 89-56 verslagen. Die uitslag was waarschijnlijk de basis voor de mindere terugwedstrijd zondag in Amsterdam, omdat door het grote verschil de strijd feitelijk al gestreden was. Na drie kwarten stond het 74-54 voor Apollo Amsterdam. In het laatste kwart draaide de Leidse ploeg de duimschroeven aan en vielen de schoten nu wel. Een score van Sergio de Randamie na een aanvallende rebound bezegelde de Leidse winst: 87-89.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×