Moniek van Sandick staat op plek vier voor het CDA Zuid-Holland bij de komende Statenverkiezingen op 20 maart. (Foto: Chris de Waard).

CDA Zuid-Holland trapt campagne Statenverkiezingen af

Met het presenteren van een serie campagnevideo’s van de kandidaten heeft het CDA Zuid-Holland de verkiezingsstrijd geopend voor de verkiezingen voor Provinciale Staten die op 20 maart aanstaande worden gehouden. In Leiden gaf oud-raadslid Moniek van Sandick nog een extra presentatie tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van haar partij in Koetshuis de Burcht.

Van Sandick staat op plek vier van lijst vier en maakt daardoor een zeer goede kans om statenlid te worden. Het CDA Zuid-Holland haalde bij de vorige Provinciale Statenverkiezingen zeven zetels. Momenteel zijn dat er nog zes, omdat een statenlid zich heeft afgesplitst.

 

Chris de Waard in gesprek met het Leidse kandidaat statenlid Moniek van Sandick van het CDA.

Van Sandick heeft als primaire aandachtsgebied straks de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek. Als speerpunten noemt ze geluidsschermen langs Katwijk, Noordwijk en Voorschoten en het dicht houden van de bruggen tijdens de spits.

Campagnefilmpje van kandidaat Moniek van Sandick.

 

Advertentie

Leiden Politiek Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×