CDA Zuid-Holland trapt campagne Statenverkiezingen af

4

Met het presenteren van een serie campagnevideo’s van de kandidaten heeft het CDA Zuid-Holland de verkiezingsstrijd geopend voor de verkiezingen voor Provinciale Staten die op 20 maart aanstaande worden gehouden. In Leiden gaf oud-raadslid Moniek van Sandick nog een extra presentatie tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van haar partij in Koetshuis de Burcht.

Van Sandick staat op plek vier van lijst vier en maakt daardoor een zeer goede kans om statenlid te worden. Het CDA Zuid-Holland haalde bij de vorige Provinciale Statenverkiezingen zeven zetels. Momenteel zijn dat er nog zes, omdat een statenlid zich heeft afgesplitst.

 

Chris de Waard in gesprek met het Leidse kandidaat statenlid Moniek van Sandick van het CDA.

Van Sandick heeft als primaire aandachtsgebied straks de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek. Als speerpunten noemt ze geluidsschermen langs Katwijk, Noordwijk en Voorschoten en het dicht houden van de bruggen tijdens de spits.

Campagnefilmpje van kandidaat Moniek van Sandick.

 

Delen
heropening sligro Leiden

4 reacties

  1. Ingeborg Westerhoff

    Flikker toch op met die kartelpolitiek. Het wordt tijd voor een partij door het volk, van het volk en voor het volk! Zie wat de EU ons voor ellende heeft gebracht al 19 jaar lang.

  2. Cees; geen gelijkheid zoals werd beloofd. Wel ieder dezelfde munt maar niet zelfde belasting, zorg, onderwijs, veiligheid, etc. Waar wij als klein land wel begroting voor Europa op orde hebben of proberen te behalen. Wordt het geaccepteerd dat Frankrijk dat niet hoeft. Dat steeds een verhuizing plaats vindt op kosten van de Europese bevolking. Dat er door te dure ambtenaren in Europa gezeurd wordt over zomer of wintertijd ipv belangrijke zaken. Dat wij een klimaatakkoord aangaan met Europa waar de rest van Europa toch niks mee doet.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline