De winnende foto van Rob van Dullemen.

Leidse fotograaf tweede bij Zilveren Camerawedstrijd

De Leidse fotograaf Rob van Dullemen is tweede geworden bij de Zilveren Camera Wedstrijd in de categorie ‘Nieuws Regionaal’. Dat is zojuist in Hilversum bekend gemaakt. Van Dullemen won met een foto over de redding van een peuter die hij afgelopen oktober maakte vanaf de Catharinabrug in het centrum van Leiden.

De Zilveren Camera is de meest prestigieuze prijs voor fotojournalistiek en documentaire fotografie in Nederland. Jaarlijks kunnen beroepsfotografen hun werk inzenden. Op 1 februari is de prijsuitreiking in aanwezigheid van Koning Willem Alexander die dan het eerste exemplaar in ontvangst neemt van een jubileumboek dat is gemaakt ter ere van het 70-jarig bestaan van de Stichting De Zilveren Camera.

Advertentie

Leiden zilverencamera_dullemen


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×