Aanhouding en gewonde bij vechtpartij op Lammermarkt

5

Bij een vechtpartij op de Lammermarkt in Leiden is zaterdagavond laat een man gewond geraakt. De man viel met zijn hoofd op de grond en werd in de ambulance behandeld. Vervolgens is hij naar het ziekenhuis overgebracht. Een tweede persoon die bij de ruzie betrokken was, is meegenomen naar het politiebureau.

De ruzie zou in een café zijn ontstaan en buiten zijn ontaard in een vechtpartij. De beide betrokkenen hadden behoorlijk diep in het glaasje gekeken.

Delen
heropening sligro Leiden

5 reacties

  1. Inderdaad, beste Kromhout. Het is daar en in de onmiddellijke omgeving immers altijd heel vreedzaam, een oase van rust in de drukke stad. Je ziet er doorgaans alleen maar vriendelijke en beschaafde mensen, veelal lieden die op gedempte toon de laatste literaire werken bespreken of diepzinnige gedachten over wetenschap en filosofie uitwisselen of zwijgzame minnaars van de schone kunsten. Geen stemverheffing of onvertogen woord te horen. Nooit zul je er dronkenlappen, gewelddadige driftkoppen, opgefokte malloten, pillen slikkende jongeren, messentrekkers en ander tuig tegenkomen. Er is nog nooit iets gebeurd, nimmer zijn er pistoolschoten of klappen gevallen, nooit is er bloed gevloeid. Dus hoe kon dit opeens gebeuren? Politie, politiek en horeca-uitbaters staan voor een raadsel.;-)

Je bent nu offline