(Foto's: Regio15).

Geldautomaat Stevensbloem slaat alarm

Rond 23.30 uur ging gisteravond het alarm van een geldautomaat van ABNAMRO in winkelcentrum Stevensbloem af. Op camerabeelden zag de politie dat twee mannen zich bij de geldautomaat ophielden, maar wat ze precies uitvoerden is nog onduidelijk. Mogelijk wilden ze skim-apparatuur plaatsen.

De politie ging met meerdere eenheden ter plaatse en zette de omgeving af om onderzoek te kunnen doen. Daarbij werd ook het Team Explosieven Verkenning (TEV) ingezet, maar er is niets gevonden. Er lijkt dan ook geen sprake van een mislukte plofkraak. Wel zegt de politie tegen Sleutelstad nog verder onderzoek naar de identiteit van de mannen te doen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×