Wethouder Marleen Damen en Scarabee-coördinator Monique van Poeteren. (Foto: PR).

Wethouder Damen ambassadeur inloophuis Scarabee

Vandaag is het wereldkankerdag en daarom ging de Leidse wethouder Marleen Damen gisteren langs bij het Open Huis van inloophuis Scarabee aan de Oude Vest. Daarbij werd Damen benoemd tot ambassadeur van het inloophuis. Bij Scarabee kunnen mensen terecht die te horen hebben gekregen dat ze kanker hebben.

Scarabee from Haags Productiebedrijf on Vimeo.

Damen nam tijdens haar bezoek ook de nieuwe folder van Scarabee in ontvangst uit handen van coördinator Monique van Poeteren. Damen memoreerde het recente overlijden van een jong PvdA-bestuurslid aan de gevolgen van borstkanker en sprak te hoop uit dat meer mensen uit de regio die zijn geraakt door kanker het inloophuis weten te vinden.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×