Mishandeling bij scholen Lammenschans

33

In deΒ  buurt van de scholen bij Leiden Lammenschans heeft rond 14.45 uur een vechtpartij plaatsgevonden. Vijf mensen gingen met elkaar op de vuist en over en weer werden klappen uitgedeeld. Daarbij kreeg een van de betrokkenen een klap op het hoofd, waarbij hij is behandeld. Volgens politiewoordvoerder Bobby Markus hebben getuigen aan de agenten verteld dat ze knallen gehoord zouden hebben die mogelijk afkomstig zouden zijn van een vuurwapen. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld, maar daarbij zijn geen kogelhulzen aangetroffen en ook geen vuurwapen.

Het onderzoek gaat nog verder, maar verhalen die op Facebook de ronde doen, lijken niet te kloppen. In de groep ‘Je bent Leienaar als…’ wordt gesproken over drie schoten die gelost zouden zijn en een slachtoffer dat in zijn nek gestoken is. Daarvan is tot dusver allemaal niets gebleken,

 

Delen

33 reacties

  1. Dat is waar, Bob. Op Fakebook staat de waarheid zoals die werkelijk is, goed onderzocht en dubbel gecontroleerd door kundige redacteuren. De rest is nep. Daarom zitten alle intelligente mensen op Fakebook en lezen domme mensen kranten en boeken. Dat weet iedereen toch al lang? πŸ˜‰

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline