(Foto's: Chris de Waard en Emile van Aelst).

ZZ Leiden basketball onthult blitse spelersbus

Als de spelers van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball voortaan uit spelen, blijft dat nooit meer onopgemerkt. Zaterdag werd voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Aris Leeuwarden de nieuwe spelersbus gepresenteerd aan spelers en sponsors.

Chris de waard in gesprek met ZZ Leiden-voorzitter Marcel Verburg over de nieuwe spelersbus en de gewonnen wedstrijd tegen Aris Leeuwarden en met coach Rolf Franke over de wedstrijd.

Het nieuwe vervoermiddel is volledig in de stijl van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball beplakt en is met recht een blikvanger op en langs de weg. Aan beide zijden van de bus is een actieplaat van Mohamed Kherrazi te zien. De spelersbus bevat verder het logo van de club en voert als slogan ‘On The Road To Success’.

De spelersbus is geschikt voor 40 personen en is van alle gemakken voorzien. Extra beenruimte voor de vaak lange basketballers,.WiFi, flat screens, een magnetron en een koffiebar.

“Op de dagen dat Zorg en Zekerheid Leiden Basketball de bus niet nodig heeft, is het vervoermiddel beschikbaar om verhuurd te worden voor groepsvervoer van bijvoorbeeld bedrijven, scholen en organisaties”, zegt een trotse ZZ Leiden-voorzitter Marcel Verburg.

De bus is mede mogelijk gemaakt door: Zorg en Zekerheid, Superkeukens, HWS Verhuur, Red Niños, America Digitaal Druk, Theo’s Busreizen en Taxi Jonker.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×