(Foto: BC Veglo/PR)

Zilveren jubileum Leidse Open Kampioenschappen bij Badmintonclub Veglo

Komend weekend organiseert de Leidse badmintonclub Veglo voor de 25e keer de Leidse Open Kampioenschappen. Wie eens wil beleven wat badminton allemaal te bieden heeft, kan een kijkje gaan nemen in de 3 Oktoberhal aan de Smaragdlaan. Zaterdag de hele dag van 9.00 uur tot 23.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur. Om 12.00 uur beginnen de finales.

Voor de Leidse Open Kampioenschappen komen mensen uit het hele land en soms zelfs van buiten de landsgrenzen naar de Sleutelstad om met elkaar  te strijden om de eer en een leuke goodie-bag. De echte bekers bewaart BC Veglo voor de clubkampioenschappen.

BC Veglo bestuursleden Key Tengeler (voorzitter) en Martijn van der Ham (secretaris) zouden graag wat nieuwe leden verwelkomen, voral vrouwen zijn een ondervertegenwoordigde groep. Terwijl samen badmintonnen toch echt leuker is dan in je eentje zwoegen in de sportschool, betogen beide heren. Met 125 leden is BC Veglo wel de grootste club van Leiden, maar ze willen graag naar de 150 leden.

Sport071-presentator Gerry van Bakel in gesprek met Martijn van der Ham en Key Tengeler van BC Veglo.

Badminton is een technische sport en het duurt wellicht even voor je alle ins en outs onder de knie hebt, maar plezier beleven aan de sport kan vanaf dag één. Tijdens alle trainingstijden is er ook gelegenheid om vrij te spelen. Ga voor meer informatie kun je terecht op de website van de vereniging of hun facebookpagina.

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×