Motorrijder zwaargewond bij botsing in Zoeterwoudse polder

3

Op de Geerweg ter hoogte van geitenboerderij ’t Geertje in Zoeterwoude is een motorrijder gistermiddag in volle vaart tegen een auto gebotst. De motorrijder raakte daarbij zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Deze diashow vereist JavaScript.

Direct na de botsing werden de hulpdiensten ingeseind. Naast politie en ambulance kwam ook een traumahelikopter ter plaatse en landde in het weiland tegenover ’t Geertje.

Delen

3 reacties

  1. Eus de Watergeus op

    Ik ben niet overtuigd dat ’s mans belangen geschaad worden door hem herkenbaar in beeld te brengen. Het vermoeden bestaat dat hij wat anders aan zijn hoofd heeft. Het is in ieder geval niet onrechtmatig. Ronduit stuitend is het dat lieden vanaf FACEBOOK roepen dat iemands privacy geschonden wordt. Steek je misplaatste meninkje maar heel gauw waar de zon niet schijnt.

Je bent nu offline