Tientallen straatmuzikanten zullen ook dit jaar weer strijden om de Gouden Pet. (Foto: Emile van Aelst).

Inschrijving 33e editie Gouden Pet straatmuzikantenconcours geopend

De organisatie van Straatmuzikantenfestival De Gouden Pet is weer op zoek naar deelnemers voor alweer de 33e editie van het Gouden Pet festival. De Gouden Pet is een straatmuzikantenconcours dat dit jaar plaatsvindt op zondag 30 juni 2019 in de Leidse binnenstad.

Muzikanten die zijn of haar instrumenten goed beheersen of lekker kunnen zingen kunnen zich aanmelden. Het genre is niet belangrijk: rock ’n roll, folk, salsa, jazz, pop, R&B, blues, a capella, of welke muziekstijl dan ook, alles is goed. Ook muzikanten die een eigen muziekstijl hebben ontwikkeld of hun eigen tunes willen laten horen zijn welkom om mee te strijden om de Gouden Pet.

Alle deelnemers spelen op 30 juni tijdens de Leidse Lakenfeesten vier keer een half uur op verschillende plekken in de Leidse binnenstad. Aanmelden kan via www.goudenpet.nl. Wacht niet te lang, want het aantal speelplekken is beperkt. Onder de naam GoudenPet is het festival is ook te volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×