Rrrollend Leiden dit jaar ook naar Park Matilo

27

Ook dit jaar worden er weer twee edities gehouden van foodtruck festival Rrrollend Leiden. De voorjaarseditie is op het Pieterkerkhof, in augustus rollen de rijdende restaurants iets verder door en komen dan tot stilstand in het Romeinse legerkamp Matilo. Die plek komt in de plaats van het parkeerterrein bij de energiecentrale aan de Langegracht.

Naast eten en drinken is er tijdens Rrrollend Leiden ook entertainment in de vorm van jazzbandjes en dj’s. Ook voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten.

Rrrollend Leiden wordt gehouden van 24 tot en met 26 mei en van 23 tot en met 25 augustus. Naast Leiden worden dit jaar Gouda, Amersfoort, Den Haag, Rotterdam, Leeuwarden, Laren, Alkmaar, Arnhem en Vught aangedaan.

Delen

27 reacties

  1. Owwww, helemaal leuk, is namelijk ook mijn achtertuin anita de jongeowww helemaal leuk, is namelijk ook mijn achtertuin anita de jonge

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline