Rijneke Boulevard wil biodivers bedrijventerrein worden

De Rijneke Boulevard in Zoeterwoude sluit zich aan bij het project Boeiend Bloeiend, een initiatief van de gemeente Zoeterwoude in samenwerking met Provincie Zuid-Holland, Leidse Ommelanden en Holland-Rijnland. Doel is de winkelboulevard duurzamer, groener, kleurrijker en levendiger te maken voor werknemers, bezoekers en passanten.

De Zoeterwoudse wethouder Ruud Bouter van de gemeente Zoeterwoude plant aanstaande zaterdag om 14.30 uur de eerste boom als startpunt van een biodivers bedrijventerrein dat straks prachtig in bloei staat.

Bezoekers van de Rijneke Boulevard ontvangen zaterdag allemaal een bosje bloemen bij een aankoop van tenminste vijftien euro. Die worden  tussen 13.00 uur en 17.00 uur uitgedeeld door bloemenmeisjes. Ook speelt er een draaiorgel. De winkels zijn zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Duurzaamheid Economie Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×