(Foto: PR).

Jett Rebel met solo theatertour in Stadsgehoorzaal Leiden

Muzikale duizendpoot Jett Rebel trapte zijn solo theatertour begin deze maand af met een uitverkocht concert in Koninklijk Theater Carré. Over ruim twee weken staat hij in Leiden op het podium.

Unconditional Love Tour
De winnaar van een Edison èn 3FM Award voor Beste Nieuwkomer, Jett Rebel, neemt de bezoekers mee op een reis door zijn muzikale leven. Hij is daarbij openhartig, eerlijk en persoonlijker dan ooit en laat zijn publiek kennismaken met de mens achter de artiest. Een avond die in het teken staat van de onvoorwaardelijke liefde voor muziek, voor de fans en voor het leven in het algemeen.

De veelzijdige muzikant trekt met zijn ‘Unconditional Love Tour’ in totaal langs zeven theaters in Nederland. Hij neemt dit keer geen band mee en zal alleen op het podium staan. De titel van de show is ontleend aan het gelijknamige nummer van zijn nieuwe album 7.

Jett Rebel is op vrijdag 15 maart om 20.15 uur te zien in Stadsgehoorzaal Leiden. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×