(Foto's: Regio15).

Brandweer in actie na brandalarm in Leidse woning

Een brandalarm en rookontwikkeling in een woning in de Prinsenstraat heeft vanmorgen in alle vroegte voor de nodige ophef gezorgd. Buren werden wakker van een brandalarm en zagen rook in de naastgelegen kluswoning. Daarop werden de hulpdiensten gebeld.

Ook vanaf buiten was een lichte rookontwikkeling waar te nemen op de eerste verdieping van de woning. De bewoners bleken niet thuis te zijn, maar voordat de voordeur werd opengebroken, wist de politie de code van het sleutelkastje dat buiten aan de muur hing te achterhalen.

Binnen bleek al snel dat de brandweer op tijd was. Een grote kaarsenstandaard bleek nog te branden en daardoor was het brandalarm afgegaan. De brandweer heeft de standaard naar buiten gebracht en de woning geventileerd.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×