(Foto's: Emile van Aelst)

Trotse winnaars bij uitreiking Fantasy Awards in de Qbus

Vrijdagavond reikte Bastaard Fantasy Awards voor het 4e jaar awards uit in diverse categorieën. Bezoekers van Fantasy festivals en evenementen uit heel Nederland waren naar de Qbus gekomen om behalve de uitreiking van de awards ook te genieten van diverse bands, zoals onder andere Plunder en The Royal Spuds. Opmerkelijk is dat het Castlefest, dat gehouden wordt rondom het kasteel op de Keukenhof in Lisse, voor het derde jaar op rij de award voor het beste festival won.

De winnaars in de andere categorieën werden, beste Live Act NL/BE: Rapalje, Live Act Internationaal: The Dolmen, beste foto: Anouk Pross, beste kostuum: Emma de Bloois met haar kostuum “Keyleth” beste entertainment: House of Wax, beste album: The Dolmen – Wytches & Cunningfolk en Magic Within werd de beste standhouder van 2018.

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×