Science 071: Europese parlementariërs 'fact checken' en de bètabanenmarkt

Deze week in de uitzending van Science071: volgende week woensdag 13 maart vindt het de bètabanenmarkt plaats, hét grootste carrière evenement van Leiden! Mathijs Guijt schoof als een van de organisatoren bij ons aan in de studio om het programma uiteen te zetten. Peter Burger gaf als ‘fact checker’ zijn visie over het fenomeen ‘fake news’ in aanloop naar de Europese Parlementsverkiezingen op 23 mei. Verder hield redacteur Paul ons op de hoogte van het laatste wetenschapsnieuws, waaronder de recente vondst van een 2000 jaar oude tatoeage naald die is gevonden in Utah. Altijd al het verschil tussen volle -en halfvolle melk willen weten? Redacteur Hidde gaf ons het anwoord! 

Als organisator vertelt Mathijs Guijt alles over de bètabanenmarkt. Hét carrière evenement vóór en dóór de bètawetenschapper waarvoor je je hier kan aanmelden: https://www.betabanenmarkt.nl/en/

In Utah zette men 2000 jaar geleden als tatoeages! Zo leert redacteur Paul ons met het laatste wetenschapsnieuws

‘Fact checken’ in een wereld van ‘fake news’. Peter Burger vertelt ons hierover in aanloop naar de Europese parlementsverkiezingen op 23 mei. 

Redacteur Hidde legt ons het verschil uit tussen volle -en halfvolle melk tijdens de wetenschapsvraag van de week!

Leiden Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×