Vrouw knalt tegen voorruit bij kop-staartbotsing

8

Bij een kop-staartbotsing tussen twee voertuigen op de Veurseweg in Voorschoten is gistermiddag de passagier van het achterste voertuig met haar hoofd tegen de voorruit geknald. Een ambulance kwam ter plaatse voor controle. Of er echt gewonden zijn gevallen, is niet bekend.

Delen

8 reacties

  1. Nadine Trijzelaar

    Gordel om of je nou bijrijder bent of niet. Die zal wel ff flink pijn hebben in nek en hoofd komende dagen maar de schuld mag ze bij de gene die reed neerleggen aangezien ze in het voertuig zat die erop klapte en bij der eigen door geen gordel te dragen. Gelukkig verder blik schade.

  2. Patricia Desley

    Zou kunnen dat ze hem niet om had maar oordeel niet te snel, ook met een gordel kan je een flinke klap maken , zelf ook ervaren en zodra ik instap heb ik hem al om.

Je bent nu offline