(Foto's: Regio15).

Storm houdt huis in Leidse regio

De harde wind heeft vandaag voor de nodige problemen gezorgd in onze regio. Aan het begin van de middag  kwamen de eerste meldingen van stormschade binnen. In de Pieter de la Courtstraat ontstond schade aan een dak en gevel, datzelfde gebeurde aan de Maresingel, de Smidssteeg en bij de daklozenopvang van Stichting de Binnenvest aan het Papegaaisbolwerk. In de Boerhaavelaan kreeg een boom het zwaar te verduren. Tenslotte ontstond vanavond schade door de harde wind in de Roomburgerlaan en in Leiderdorp aan de Engelendaal.

In de Colenbranderstraat in de Professorenwijk kwam de dakbedekking van een dakkapel naar beneden en viel bovenop een tweetal geparkeerde auto’s. Daarbij sneuvelde de voorruit van één van de voertuigen. De eigenaren van de twee voertuigen zullen in kennis worden gesteld over de schade die is ontstaan.

De brandweer heeft met behulp van een ladderwagen het dak van de beschadigde dakkapel met een zeil afgedekt om de regen zoveel mogelijk buiten te houden.

112 Sleutelstad Leiden Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×