(Foto's: Regio15).

Auto over de kop op Oude Spoorbaan

Bij een eenzijdig ongeval is een auto in de nacht van zaterdag op zondag over de kop geslagen. Dat gebeurde op de Oude Spoorbaan in Leiderdorp. Het voertuig is eerst in de berm terecht gekomen, vervolgens tegen de vangrail aangebotst en even verderop op zijn kop beland. De politie denkt dat de bestuurster mogelijk in slaap is gevallen.

Het voertuig miste op een haar na een lantaarnpaal gemist. Dankzij de vangrail is de auto niet een naastgelegen slootje ingereden. De bestuurster raakte lichtgewond, zij kon ter plaatse worden behandeld aan haar verwondingen. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×