Leidse raad in het donker na stroomuitval stadhuis

Rond 22.30 uur vanavond is in een deel van het Leidse stadhuis de stroom uitgevallen. Onder meer de raadzaal zit zonder stroom. De stroomuitval gebeurde tijdens de discussie over bouwplan Lead Leiden in de Leidse gemeenteraad. Tegenstanders van dat plan laten vanaf de eveneens in het donker gehulde publieke tribune weten: De stekker uit het plan!

De vergadering werd door burgemeester Lenferink geschorst. Toen om 23.00 uur nog niet duidelijk was wanneer de storing zal zijn verholpen, werd besloten om dinsdag verder te gaan en kon iedereen naar huis. Het is voor zover bekend niet eerder gebeurd dat de stroom tijdens een vergadering uitviel. “Ik heb dit in elk geval nog nooit meegemaakt”, aldus Lenferink.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Spanning en sensatie. De stroom is uitgevallen in het Leidse stadhuis tijdens de raadsvergadering #raad071

Een bericht gedeeld door sleutelstad (@sleutelstad) op

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×