(Foto's: Regio15).

Boeteregen voor overlastgevende Turkse bruiloftsstoet

Een Turkse bruiloftsstoet die dit weekeinde naar Den Haag vertrok vanaf de Bosdreef in Leiderdorp heeft voor de nodige overlast gezorgd. De politie kreeg al snel een serie meldingen over de grote groep auto’s en sportwagens die zich zou misdragen op de weg in Leiden en Leiderdorp. De stoet van circa twintig auto’s vertrok in eerste instantie vanaf de Richard Holstraat in Leiden voor een rondje door de omgeving.

De politie ging met meerdere voertuigen en motorrijders richting Bosdreef, waar de stoet inmiddels was gestopt. Ook een politiehelikopter circelde geruimde tijd boven de stoet. Er zijn tientallen bekeuringen uitgeschreven voor verschillende verkeersovertredingen. Een van de bestuurders werd aangehouden, omdat hij nog verschillende boetes had openstaan.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×