Scouting Zoeterwoude verkoopt weer tuinaarde

2

Voor het 34ste jaar verkoopt Scouting Zoeterwoude tuinaarde en potgrond aan alle inwoners van het dorp. “Dankzij de opbrengsten kan de scouting activiteiten organiseren die voor iedereen beschikbaar zijn, ook voor inwoners met een kleine beurs”, verklaarde voorzitter Koen van der Hoeven trots tegenover Sleutelstad.

Op zaterdag 23 maart trekken de scouts langs de deuren van het Dorp, Rijndijk, Vlietweg en het buitengebied. Voor een prijs die niet ver van die van het tuincentrum ligt wordt het gewenste aantal zakken aarde tot in de tuin gebracht. “Geen gesjouw, scouting doet het voor jou!”, staat er dan ook groot op de posters in het dorp en op social media waarop de jaarlijkse actie wordt aangekondigd.


Robbert Beurse in gesprek met Koen van der Hoeven over de actie.

Delen

2 reacties

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline