Archieffoto van het Kijkhuis in Leiden. (Foto: Chris de Waard).

Filmmarathon in Kijkhuis ivm jubileum Cineville

Cineville bestaat tien jaar. Op zondag 24 maart viert de organisatie dit door de films die door de pashouders als beste beoordeeld zijn nog een keer te vertonen in een aantal bioscopen in Nederland. In Leiden organiseert het Kijkhuis een filmmarathon waarin tussen 11:00 uur en 23:00 uur tien films te zien zijn. Het overzicht is te vinden op de jubileum website.

Om tot lijst van beste films te komen mochten de 45.000 Cineville pashouders stemmen op hun favoriete filmcategorie. Hiermee is de organisatie aan de slag gegaan. Het resultaat is zondag o.a. in het Kijkhuis te zien. De films zijn gratis toegankelijk voor pashouders. Niet-pashouders betalen een kaartje of kunnen lid worden.


Robbert Beurse in gesprek over het jubileum met Ber Engels van Cineville.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×