Honderden Leidse fans naar basketbal bekerfinale in Zwolle

Op 31 maart speelt ZZ Leiden Basketbal in Zwolle de bekerfinale tegen Landstede Basketbal Zwolle. De uitwedstrijd belooft al met al een mooi Leids feestje te worden. In het Landstede Sportcentrum is plaats voor 1.200 toeschouwers. Voor Leiden zijn er vierhonderd kaarten beschikbaar die vrijwel allemaal al zijn verkocht, meldt voorzitter Marcel Verburg van ZZ Leiden Basketbal. “Eenderde van het publiek bestaat volgende week dus uit Leidse fans en reken maar dat ze lawaai maken voor tweederde”.

Chris de Waard blikte met voorzitter Marcel Verburg van ZZ Leiden al even vooruit op de bekerfinale in Zwolle.

De wedstrijd in Zwolle begint om 13.30 uur. De laatste tickets zijn verkrijgbaar via de website van ZZ Leiden Eredivisie Basketball.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×