Jong K&G en leerlingen (Foto: PR K&G).

Open dag bij Jong K&G op zaterdag 30 maart

Zaterdag 30 maart organiseert muziekvereniging Kunst en Genoegen (K&G) een open dag. Vanaf 9.30 tot 14.00 uur staan de deuren van het clubgebouw aan de J.C. de Rijpstraat 29 wijd open. Jongens vanaf 5-6 jaar zijn samen met hun ouders welkom en kunnen zelf ervaren hoe het er bij Jong K&G aan toe gaat.

Het komende jaar stroomt een flink aantal muzikanten door van Jong K&G naar de Show- en Marchingband. Daardoor ontstaan er in de bezetting van Jong K&G een aantal gaten en omdat de wachtlijsten ook zijn weggewerkt, is er plek voor nieuw talent. Daarom is K&G op zoek naar nieuwe leden voor vrijwel alle instrumentgroepen. Er zijn 30 maart K&G-ers aanwezig die graag vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoe het opleidingstraject eruit ziet. Belangstellenden kunnen tijdens de open dag zelf een instrument naar keuze bespelen.

K&G vind je aan de J.C. de Rijpstraat 29. Meer informatie is te vinden op de website van de muziekvereniging.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×