Jong K&G en leerlingen (Foto: PR K&G).

Open dag bij Jong K&G op zaterdag 30 maart

Zaterdag 30 maart organiseert muziekvereniging Kunst en Genoegen (K&G) een open dag. Vanaf 9.30 tot 14.00 uur staan de deuren van het clubgebouw aan de J.C. de Rijpstraat 29 wijd open. Jongens vanaf 5-6 jaar zijn samen met hun ouders welkom en kunnen zelf ervaren hoe het er bij Jong K&G aan toe gaat.

Het komende jaar stroomt een flink aantal muzikanten door van Jong K&G naar de Show- en Marchingband. Daardoor ontstaan er in de bezetting van Jong K&G een aantal gaten en omdat de wachtlijsten ook zijn weggewerkt, is er plek voor nieuw talent. Daarom is K&G op zoek naar nieuwe leden voor vrijwel alle instrumentgroepen. Er zijn 30 maart K&G-ers aanwezig die graag vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoe het opleidingstraject eruit ziet. Belangstellenden kunnen tijdens de open dag zelf een instrument naar keuze bespelen.

K&G vind je aan de J.C. de Rijpstraat 29. Meer informatie is te vinden op de website van de muziekvereniging.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×