(Foto: PR).

Grote namen op derde editie Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden

Dit jaar wordt het Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden voor derde keer op rij georganiseerd. Van house tot techno en van urban tot de nieuwste hits, alles is tussen 13.00 uur en 23.00 uur te vinden op het festivalterrein op de Lammermarkt.

Ook dit jaar staan er weer grote namen op de line-up. Paul Elstak, Chocolate Puma, The Flexican en nog veel meer artiesten zijn op 27 april te zien op het Cultuurplein Lammermarkt bij Molen de Valk. In samenwerking met Schuren Bij De Buren heeft het Jus D’Orange festival dit jaar een tweede podium toegevoegd. Daar wordt aandacht besteed aan urban muziek.


Koen ten Haken is organisator van het Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden. Hij vertelt erover in De avond van Sleutelstad met Robbert Beurse en Annan Verboom.

Iedereen vanaf achttien jaar is welkom op het festival en er zijn nog tickets beschikbaar. De Late Tickets kosten €17,50 en de Groepstickets kosten €12,50. De Early Bird-tickets en de Regular Tickets zijn inmiddels uitverkocht. Meer informatie is te vinden op de site van het festival.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×