(Foto's: ADO Den Haag).

Jaimy Ravensbergen tekent profcontract bij ADO Den Haag

De 18-jarige Leidse voetbalster Jaimy Ravensbergen heeft haar eerste profcontract getekend. De voormalig speelster van de Leidse voetbalclub DoCoS komt in het seizoen 2019-2020 uit voor de hoofdmacht van ADO Den Haag.

Ravensbergen speelt inmiddels al drie seizoenen in het beloftenelftal van ADO Den Haag. Een jaar geleden scheurde ze haar kruisband af. Het harde werk voor een snelle revalidatie en haar sterke come-back eerder dit jaar leveren het talent nu een plek in de seniorenselectie van de Haagse profclub op.

Komende dinsdag is Ravenbergen vanaf 18.00 uur te gast in het sportprogramma Sport071 van Sleutelstad FM.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×