(Foto's: FC Oegstgeest).

Easter Open West voor het eerst bij FC Oegstgeest

Afgelopen paasdagen was het druk op de Voscuyl. FC Oegstgeest was gastheer voor de 20e editie van het Easter Open Tournament. De Easter Open Tournaments worden gespeeld in drie delen van Nederland, in het zuiden (Noord-Brabant en Noord-Limburg), Oosten (Overijssel/Drenthe) en in het westen (Zuid-Holland). Deze toernooien zijn voor jongens en meisjes teams. In totaal deden er 609 teams mee.

Naast de hofleveranciers Nederland (277 teams) en Engeland (173 teams) deden er teams uit België, Denemarken, Wales, Finland, Duitsland, Schotland en Ierland. Maar er kwamen ook teams van buiten Europa; India, Amerika, Marokko en Zuid-Afrika waren ook enthousiaste deelnemers.

Voor de vrijwilligers van FC Oegstgeest was het de eerste keer dat zij de buitenlandse teams mochten ontvangen. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi. Dat was niet mogelijk geweest zonder de enthousiaste inzet van de vrijwilligers.

Twee teams van FC Oegstgeest vielen thuis in de prijzen. De MO17-1 werd tweede en JO13-2007-1 eindigde derde nadat zij de troostfinale wisten te winnen. De MO15-1, JO10-gelegenheidsteam en twee teams van JO9 speelden ook mee.

Er deden ook twee teams van FC Oegstgeest mee op de andere locaties van Easter Open. In het zuiden werden de meiden van MO13-1 derde nadat zij de troostfinale van Brøndbyemes IF (Denemarken) met 1-0 wisten te winnen. Ook FC Oegstgeest JO19-4 speelde in het zuiden mee.

Oegstgeest Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×