Nieuwe Tamboer-Maître-staf voor Amigo

De Leidse Show- & Marchingband AMIGO heeft een nieuwe ‘Mace’. Dat is de ceremoniële staf waarmee de Tamboer-Maître aanwijzingen geeft aan het orkest. De vorige mace was beschadigd en kon niet meer worden hersteld. Daarop werd een ontwerp gemaakt voor een nieuwe staf. Daarin is de leeuw die op de oude staf zat opnieuw gebruikt en kreeg bovendien een schild en een sabel. Ook heeft de nieuwe staf de sleutels van de stad Leiden en zijn de letters Show- & Marchingband AMIGO in de bol verwerkt. De nieuwe mace is er gekomen met steun van het Rabobank Wensenfonds.

Delen
Zirkzee slaapadviesdagen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline