Elco Brinkman vertelt op donderdag 9 mei bij boekhandel Kooyker over zijn memoires. (Foto: Chris de Waard).

Eerste exemplaar boek Brinkman voor burgemeester

Leidenaar Elco Brinkman zegt het Binnenhof voorgoed vaarwel. Hij bracht er vele decennia door als prominent politicus van het CDA. Op allerlei plekken bij de overheid, in instellingen en bedrijven, zat hij vaak op de voorste rij, waar niet zelden de eerste en hardste klappen vielen. Ook in zijn persoonlijk leven liep niet altijd alles op rolletjes.

In zijn boek ‘Bouwen en bewaren’ vertelt Brinkman in beeldrijke woorden, ironisch, doordacht en openhartig over zijn rijk gevarieerde leven achter de schermen van de (on)macht. Burgemeester Henri Lenferink zal donderdag 9 mei het eerste exemplaar in ontvangst nemen bij boekhandel Kooyker. Aansluitend geeft Brinkman een toelichting op zijn memoires.

Inloop 19.30 uur. Start programma 20.00 uur. Iedereen is welkom bij Kooyker aan de Breestraat 89 in Leiden na aanmelding via info@kooyker.nl of 071-3040130.

Advertentie

Cultuur Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×