(foto: Cornel Kromhout)

Ruiten rolstoelbussen ingegooid bij Overrhyn

Waarschijnlijk op Koningsdag hebben onbekenden enkele ruiten ingegooid van twee rolstoelbussen van verpleeghuis Topaz Overrhyn aan de Willem de Zwijgerlaan. Ook werden in een van de verpleeghuisbussen deuken gegooid.

Door de vernielingen moet het verpleeghuis het tot de reparatie voor het vervoer van cliënten die slecht ter been zijn of afhankelijk zijn van een rolstoel met één bus minder doen. De tweede bus is nog wel in gebruik. Daar zit weliswaar een flinke ster in de voorruit, maar ermee rijden kan nog wel op een verantwoorde manier. Dat geldt niet voor de andere bus, waar een zijruit aan diggelen ging met een stuk stoeptegel. De steen werd door medewerkers van Topaz in de bus teruggevonden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×