Ruiten rolstoelbussen ingegooid bij Overrhyn

86

Waarschijnlijk op Koningsdag hebben onbekenden enkele ruiten ingegooid van twee rolstoelbussen van verpleeghuis Topaz Overrhyn aan de Willem de Zwijgerlaan. Ook werden in een van de verpleeghuisbussen deuken gegooid.

Door de vernielingen moet het verpleeghuis het tot de reparatie voor het vervoer van cliënten die slecht ter been zijn of afhankelijk zijn van een rolstoel met één bus minder doen. De tweede bus is nog wel in gebruik. Daar zit weliswaar een flinke ster in de voorruit, maar ermee rijden kan nog wel op een verantwoorde manier. Dat geldt niet voor de andere bus, waar een zijruit aan diggelen ging met een stuk stoeptegel. De steen werd door medewerkers van Topaz in de bus teruggevonden.

Delen
heropening sligro Leiden

86 reacties

  • Een Leids burger op

   Gelukkig weet “”rechter”” Grimbergen wel raad met dit soort mensen die vernielingen aanrichten. 🙂

 1. Patricia Desley

  Mag lije dat ze die hufters gauw pakken, laat ze de schade maar vergoeden en een dagje meedraaien dan weten ze misschien wat die oudjes allemaal moeten doorstaan en dat vaak een simpel ritje met deze bussen als een uitje is voor ze al is het een ritje naar de arts of wat ook.
  Stelletje ………😡

 2. Esther de Ruiter

  Mag hopen dat ze zelf invalide raken en dan in een bus vervoed moeten worden en het dan ook niet mogelijm is door dit soort schofterig gedrag! Dan zit er toch echt een steekje los in je hoofd

 3. Marieke Luiten

  Wat is er toch met mensen aan de hand? Welke kronkel heb je opgelopen om dit soort dingen te doen, je leest niet anders de laatste tijd, triest

 4. Echt weer een kwajongens streek, als ze te pakken zijn laten betalen geen zakgeld of bij de ouders innen.
  Tegenwoordig kan dit met een dashboard camera worden vastgelegd.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline