Ruiten rolstoelbussen ingegooid bij Overrhyn

86

Waarschijnlijk op Koningsdag hebben onbekenden enkele ruiten ingegooid van twee rolstoelbussen van verpleeghuis Topaz Overrhyn aan de Willem de Zwijgerlaan. Ook werden in een van de verpleeghuisbussen deuken gegooid.

Door de vernielingen moet het verpleeghuis het tot de reparatie voor het vervoer van cliënten die slecht ter been zijn of afhankelijk zijn van een rolstoel met één bus minder doen. De tweede bus is nog wel in gebruik. Daar zit weliswaar een flinke ster in de voorruit, maar ermee rijden kan nog wel op een verantwoorde manier. Dat geldt niet voor de andere bus, waar een zijruit aan diggelen ging met een stuk stoeptegel. De steen werd door medewerkers van Topaz in de bus teruggevonden.

Delen

86 reacties

  1. Patricia Desley

    Mag lije dat ze die hufters gauw pakken, laat ze de schade maar vergoeden en een dagje meedraaien dan weten ze misschien wat die oudjes allemaal moeten doorstaan en dat vaak een simpel ritje met deze bussen als een uitje is voor ze al is het een ritje naar de arts of wat ook.
    Stelletje ………😡

  2. Echt weer een kwajongens streek, als ze te pakken zijn laten betalen geen zakgeld of bij de ouders innen.
    Tegenwoordig kan dit met een dashboard camera worden vastgelegd.

Laat een reactie achter

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline