Een tram van de Appenzellerbahn in het Zwitserse Trogen. (Foto: René Platjouw).

NVBS-avond over Zwitserse Appenzellerbahnen

De afdeling Rijnland van tram- en treinvriendenclub NVBS organiseert op woensdag 15 mei een avond over de tramlijnen in het Zwitserse kanton Appenzell, die ook bij toeristen heel populair zijn. De Amsterdamse tramkenner René Platjouw toont beelden uit het fraaie gebied, gaat in op recente ontwikkelingen en geeft toeristische tips.

De voor iedereen toegankelijke avond wordt gehouden in de Alettahof, Aletta Jacobsplantsoen 97, Voorschoten, aanvang 20.00 uur. Bijdrage in de kosten 2,50 euro voor NVBS-leden en 3,50 euro voor niet-leden. De avond van 15 mei is een van de elf avonden die NVBS Rijnland dit seizoen organiseert. Meer informatie op www.nvbs.com.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×