(Archieffoto: Reanne van Kleef).

Voorzitter Quick Den Haag geeft presentatie aan sportbestuurders

Voorzitter Dick Vierling van voetbal- en cricketvereniging Quick Den Haag geeft in Leiden een presentatie aan sportbestuurders. Hij doet dat op woensdag 15 mei tijdens een bijeenkomst van Topsport Leiden.

De voormalig commercieel directeur van ADO Den Haag en docent sportmarketing aan de Hogeschool Rotterdam houdt zijn presentatie in het Leonardo College in Leiden. In zijn presentatie wil Vierling inzicht geven hoe je een bijna professionele organisatie leidt, die wordt gerund door vrijwilligers. Topsport Leiden geeft aan dat Vierling vooral in wil gaan op sponsoring en subsidies, vrijwilligersbeleid, de locatie van een vereniging en de sociale functie van een club.

Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden voor de avond via scheffer@topsportleiden.nl. De bijeenkomst begint om 19.30 bij het Leonardo College aan de Noachstraat 2 in Leiden Zuidwest.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×