Vervoer Arriva ligt stil tijdens dodenherdenking

9

Alle bussen en treinen van Arriva staan aanstaande zaterdag om 20.00 uur twee minuten stil in verband met de Nationale Dodenherdenking. De vervoersorganisatie heeft al hun buschauffeurs en machinisten de instructie gegeven de trein of bus op een veilige plek twee minuten lang te parkeren.

Elk jaar op 4 mei worden om 20.00 uur de oorlogsslachtoffers herdacht, sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Arriva geeft aan uit respect hiervoor het werk voor een paar minuten stil te leggen.

 

Delen

9 reacties

  1. Anneke tegelaar op

    Is nie waar. Ik woon op het alexandrine tinneplein, bij het station de vink
    De bus reed gewoon om 1 miuut voor 20,00 weg. Het duurt zeker 2 minuten voor hij op de volgende kruising is. Ik bleef hem nakijken,en zag dat hij gewoon doorreed.

Over de auteur

Redacteur van Sleutelstad

Je bent nu offline