(Foto: J.P. Kranenburg).

Brandweer oefent in Parkeergarage Lammermarkt

In verband met een brandweeroefening is Parkeergarage Lammermarkt op maandagochtend 6 mei gesloten. Parkeerders kunnen niet in- of uitrijden. Ook de voetgangersingang wordt afgesloten. Abonnementhouders en parkeerders worden op de hoogte gebracht. De oefening start om 9.00 uur. Naar verwachting is de parkeergarage om 11.00 uur weer toegankelijk, al eerder als alles vlot verloopt.

De brandweer oefent in de ondergrondse parkeergarage omdat het gebouw qua vorm, ligging en functie bijzonder is. Door een brand te simuleren kunnen de procedure en voorzieningen die nodig zijn bij brandbestrijding worden getest én, mocht dat nodig zijn, verbeterd. Dat maakt parkeren onder de Lammermarkt in de toekomst nog veiliger. Gekozen is voor maandagochtend omdat dit een rustig parkeermoment is in de week.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×