Pop-up Galerie Beeldschoon geopend in de Haarlemmerstraat

7

Vrijdagmiddag werd onder grote belangstelling Pop-up Galerie Beeldschoon geopend. Galerie Beeldschoon bestaat al sinds 2013 en is een reizende galerie die regelmatig neerstrijkt in tijdelijk leegstaande panden. Beeldschoon wordt gevormd door een grote groep kunstenaars. In deze galerie op Haarlemmerstraat 205 is het werk van 24 verschillende kunstenaars te zien. Regelmatig worden de werken gewisseld dus er is altijd wel weer iets nieuws te zien of te koop. Door het tijdelijk vestigen van pop-up winkels blijft de Haarlemmerstraat aantrekkelijk voor het winkelend publiek en hopen de verhuurders nieuwe winkels te interesseren voor een vestiging in de Haarlemmerstraat.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen
heropening sligro Leiden

7 reacties

 1. Freek van Tongeren op

  Daar zit winkelend Leiden uiteraard weer op te wachten! Nou ik ben naar Leidschehage of Stadshart Zoetermeer, gratis parkeren en een modern en uitgebreid winkelaanbod! Ik Daaaggg!!!

  • Het is tijdelijk, Freek van Tongeren.

   Op de website staat: “Galerie BeeldƧchoon is een groep kunstenaars met een reizende galerie. Ons concept is om leegstaande panden op te vullen met kunst. We doen dit sinds 2013. Er komen steeds meer winkels en ruimtes leeg te staan. Wij willen de troosteloze lege panden graag opvullen met verschillende vormen van kunst. We zijn regelmatig op zoek naar ’n popup-ruimte en delen steeds gezamenlijk de huur. “

  • Galerie Beeldschoon op

   Ga eens een kijkje nemen misschien vind je het toch wel leuk….er zijn ook kleine werkjes te koop voor betaabare prijzen. Dan heb je wel ’n uniek cadeau voor moeder- of vaderdag of verjaardag.

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline