(Foto's: Emile van Aelst)

Pop-up Galerie Beeldschoon geopend in de Haarlemmerstraat

Vrijdagmiddag werd onder grote belangstelling Pop-up Galerie Beeldschoon geopend. Galerie Beeldschoon bestaat al sinds 2013 en is een reizende galerie die regelmatig neerstrijkt in tijdelijk leegstaande panden. Beeldschoon wordt gevormd door een grote groep kunstenaars. In deze galerie op Haarlemmerstraat 205 is het werk van 24 verschillende kunstenaars te zien. Regelmatig worden de werken gewisseld dus er is altijd wel weer iets nieuws te zien of te koop. Door het tijdelijk vestigen van pop-up winkels blijft de Haarlemmerstraat aantrekkelijk voor het winkelend publiek en hopen de verhuurders nieuwe winkels te interesseren voor een vestiging in de Haarlemmerstraat.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×