Regiorockers zaterdag in Cultureel Centrum Voorschoten

Komende zaterdagavond staan niet de minste rock-artiesten op het podium van het Cultureel Centrum in Voorschoten. Thin Lizzard uit Alkmaar en Helter Shelter en Boris van der Lek uit Leiden. Liefhebbers van de muziek van Thin Lizzy, de Rolling Stones en de Beatles komen volop aan hun trekken tijdens deze optredens.

Toegang voor het Rockfeest Voorschoten zoals de avond heet, bedraagt een tientje in de voorverkoop. Preview, info en tickets op: www.rockincc.nl.

Thin Lizzard
Thin Lizzard is een Thin Lizzy coverband, die zijn oorsprong vindt in de regio Alkmaar. Zij stonden o.a. in Dublin op de planken. Deze vijf zeer geroutineerde muzikanten, en zelf gepassioneerde Thin Lizzy fans, spelen gegarandeerd het dak eraf met hits als Whiskey in the Jar, the Cowboy song, BlackRose, the Boys are Back in Town én …… natuurlijk ‘Rosalie’.

Helter Shelter
Sympathy For The Devil, I Want To Hold Your hand, Paint it Black, Get Back, Gimme Shelter en nog veel meer. Helter Shelter is een coverband uit Leiden en speelt de beste songs van The Beatles en The Rolling Stones. De bekende en de minder bekende van de rauwere soort. Boris van der Lek, een van ’s lands beste saxofonisten, staat samen met Helter Shelter op de bühne.

Cultuur Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×