ZZ Leiden Basketball onderuit in eerste halve finaleduel

De vergelijking met Ajax-Spurs kwam onmiddellijk bovendrijven, toen de spelers en de fans van Zorg en Zekerheid Leiden hun teleurstelling moesten verwerken na de pijnlijke 76-77 nederlaag in de eerste wedstrijd van de halve finales tegen Donar Groningen. Het was niet nodig geweest. Zeker niet na de prima eerste helft, waarin zelfs een voorsprong werd genomen van liefst zeventien punten: 41-24. Maar het is zoals het is: de serie gaat zaterdag verder in Groningen en het is 1-0 voor de regerend landskampioen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Een dreun voor ZZ Leiden, maar net als in het geval van Ajax, is er niet veel tijd om te somberen. Zaterdag is duel twee in Groningen en dat zal gewonnen moeten worden, wil de beste ploeg van de reguliere competitie niet met de rug tegen de muur komen te staan.

Delen
heropening sligro Leiden

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Je bent nu offline