Inschrijving voor derde Leidse GlibberTreel geopend

10

Op zondag 22 september gaat het weer gebeuren, hét sportieve kruip-door-sluip-door evenement van het jaar: de Glibbertreel. Zoals altijd is de start op de Burcht en wordt er een rondje door de Leidse binnenstad gerend met leuke obstakels. Inschrijven kan via de website. Wees er snel bij, er mogen maar 750 Glibbers meedoen.

Voor het derde jaar organiseert Leiden Road Runners Club de GlibberTreel, een zogenaamde urban trail van 6,5 kilometer. Deelname kost 7,50 euro. De eerste start is om 11.00 uur, de tweede groep vertrekt om 11.20 uur. De GlibberTreel is geen wedstrijd, het gaat er niet om zo snel mogelijk weer terug te zijn. Deelnemers lopen op de openbare weg en moeten de verkeersregels volgen. Er zullen bij de meeste oversteekplaatsen wel verkeersregelaars zijn, maar iedereen moet zelf ook alert blijven.

Vrijwilligers gezocht
Wil je niet meelopen, maar draag je de GlibberTreel wel een goed hart toe? Meld je dan aan als vrijwilliger. Inschrijven voor de GlibberTreel2019 of aanmelden als vrijwilliger kan via de website www.glibbertreel.nl.


Sport071-presenatator Gerry van Bakel in gesprek met Ariette van Hespen en Evert van den Eshof van Leiden Road Runners Club over de GlibberTreel.

Delen

10 reacties

  1. Tegelijkertijd met de Dam tot Damloop 😢. Ik wilde dit jaar zo graag meedoen…

Over de auteur

Gerry van Bakel

Presentator Nieuws071/Sport071, redacteur Cultuur071

Je bent nu offline