(Foto: Jeff Verdonk).

Muziek en plezier tijdens open dag bij K&G

Na een succesvolle K&G-dag op 5 mei in Oegstgeest en optredens in verschillende Leidse wijken in de afgelopen weken is jong en oud op 1 juni van harte welkom bij de Open Dag van K&G. Belangstellenden kunnen een kijkje achter de schermen nemen en zelf ervaren hoe het er bij de Leidse muziekvereniging aan toe gaat.

“Kinderen vanaf vijf à zes jaar kunnen meedoen met onze Superkids, maar er zijn ook exercitie- en muzieklessen. Voor de wat oudere kinderen is er een muzikale zeskamp en belangstellenden kunnen meteen zélf proberen om een instrument te bespelen,” aldus Arjen Boers namens de organisatie.

Op zaterdag 1 juni staan de deuren van het clubgebouw van K&G aan de J.C. de Rijpstraat van 10.00 uur tot 14.00 uur wijd open tijdens de repetities van Jong K&G. Tot de zomervakantie zijn de muzieklessen voor nieuwe leden bij K&G gratis. Meer informatie via opleidingen@keng-leiden.nl.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×