Gezellige negende editie FarmFair in Voorschoten

Duizenden bezoekers wisten ondanks de snikhete zondag de weg te vinden naar de Cathrina’s Hoeve van de familie Van Vliet aan de Papelaan-West in Voorschoten. Daar werd gisteren voor de negende keer de FarmFair gehouden met tientallen kramen en activiteiten.

Kinderen konden gewapend met schepnet op slootjessafari, knutselen, ponyrijden en van de stroglijbaan. Ook kon er een limonadekoe gemolken worden. Voor alle leeftijden speelde theater Ploef een voorstelling over Rembrandt, waarbij belangrijke figuren uit de Nachtwacht verdwenen bleken te zijn.

Een deel van de opbrengst van de FarmFair gaat dit jaar naar de Stichting Maaltijd voor een Kind. Deze hulporganisatie ondersteunt kinderen in Nederland die in armoede leven. Onder meer door lunchpakketten uit te delen op scholen en bij instellingen.

Wethouder Monique Lamers nam het routeboekje in ontvangst van de nieuwe Zilverroute Voorschoten die fietsers langs mooie plekjes uit het zilververleden voert. 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline