RCL wint ‘interland’ van Salomonseilanden

1

RCL heeft het seizoen nu echt afgerond. Afgelopen zaterdag kreeg de tweedeklasser bezoek van de Salomonseilanden. Dit nationale team staat onder leiding van Leidenaar Wim Rijsbergen. In de Bloemerd werd het 3-2 voor de Racing Club.

Remy Libbenga vond als eerste het net. Gagame Feni droeg zorg voor de gelijkmaker. Dezelfde speler tekende voor de 1-2, maar Kai Vijlbrief was uiteindelijk verantwoordelijk voor de 2-2 en 3-2 in deze vermakelijke tweestrijd. De selectie van de Salomonseilanden is bezig aan een trainingskamp van drie weken en speelt uiteindelijk zeven duels tegen amateurclubs.

RCL voorzitter Dick van der Bijl: “Het was heel leuk en ook in het clubgebouw werd het na afloop een dolle boel. Het aantal toeschouwers viel mij mee, hoewel het lastig in te schatten blijft wat je mag verwachten. We hadden de ambassadeur over de vloer en ook de burgemeester (Laila Driessen) en sportwethouder (Willem Joosten) van Leiderdorp. Dit mogen we best mooie promotie noemen voor RCL.”

Delen
Zirkzee slaapadviesdagen

1 reactie

 1. Cees Mentink op

  Druk weekend voor WIM RIJSBERGEN en zijn nationale selectie.
  Afgelopen zaterdag oefenen tegen RCL, zondag weer een wedstrijd.
  Vandaag reist het gezelschap af naar Singapore, waar gespeeld
  wordt tegen het Singaporese elftal.
  Mooi verslag in woord en beeld en op http://www.leidenamateurvoetbal.nl
  een uitstekend heet-van-de-naald interview met de bondscoach.

Je bent nu offline