(Foto's: AS Media).

Houtdelen waaien van steigers Lorentz-torens

Op de bouwplaats van De Lorentz aan het Stationsplein in Leiden zijn door de harde wind houten loopplanken van de steigers naar beneden gewaaid. De planken die loskwamen van de bovenste verdieping, op zo’n vijftig meter hoogte, zeilden naar beneden. Er werd niemand geraakt.

Medewerkers van de afdeling Service & Veiligheid van de NS hebben het plein rondom de in aanbouw zijnde kantoor- en woontorens afgezet. De brandweer stuurde verschillende manschappen naar boven om te zien wat er vastgezet kon worden om erger te voorkomen.

Later op de middag ging het opnieuw mis. De politie heeft het reeds afgezette gebied toen groter gemaakt.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×