Valpartij uit raam in appartementengebouw Stevenshof

12

Afgelopen nacht is om 1.30 uur iemand uit een raam gevallen bij een appartementengebouw aan het Maartje Offerspad in de Leidse Stevenshof. Omdat niet meteen duidelijk was hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer waren, werden niet alleen politie en ambulance ingeschakeld, maar ook een traumahelikopter. Die is uiteindelijk niet geland.

Deze diashow vereist JavaScript.

Het slachtoffer werd in eerste instantie op straat onderzocht en is toen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft de omgeving afgezet en doet onderzoek naar de toedracht van de val.

Delen
Leiden Culinair

12 reacties

 1. Raymond Hen

  Is mijn bovenbuurman
  Ik heb hem gevonden nadat ik een enorme klap hoorde en gekreun.
  Ik heb hem eerste hulp verleend voor zover mogelijk, hij woont hier pas en sprak geen Nederlands, ik heb hem wakker kunnen houden tot de ambu kwam.
  Voor zover ik nu weet, ligt hij op de IC.
  Hopelijk komt het goed.

Laat een reactie achter

Je bent nu offline