Inbreker op heterdaad betrapt en aangehouden

Surveillerende agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een 48-jarige Leidenaar aangehouden die bezig was met een inbraak in een pand aan de Kennedylaan in Leiden Zuidwest. De man zit nog vast. De politie onderzocht of hij nog meer op zijn kerfstok heeft.

De man kon op heterdaad worden betrapt, omdat de politie toevallig een straat verderop reed toen om 4.50 uur het inbraakalarm bij het pand afging. De agenten namen allebei een kant van het pand voor hun rekening en zagen al snel een open raam waar een ladder bij stond. Aan de achterzijde van het pand kwam de Leidenaar net aanlopen. Die was zo overdonderd door het zien van de politie dat hij gewillig meeliep naar de politiewagen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×