Binnen in Ons Huis viel van alles te beleven. (Foto's: Linda Mooijman).

Zoeterwoude speelt binnen op buitenspeeldag

De kinderen van Zoeterwoude speelden woensdag, tijdens de buitenspeeldag, binnen. Het regenachtige weer zorgde ervoor dat de organisatie van de 6e editie van de buitenspeeldag in het dorp op het laatste moment moest besluiten om de activiteit te verplaatsen naar multifunctioneel centrum Ons Huis. Binnen konden de kinderen genieten van verschillende oud Hollandse spelen, muziek, penkast, een ballonnen clown, glittertatoo’s en meer.

Hoog bezoek
Naast een verrassingsbezoek van burgemeester Liesbeth Bloemen, die stiekem door de organisatie was gevraagd om de opening te verrichten, was prinses Belle bij de middag aanwezig. De Disney prinses ging met iedereen op de foto.


Linda Mooijman en Robbert Beurse maakte een verslag van de buitenspeeldag.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×