(Foto's: ingezonden door lezers).

Auto te water aan Rapenburg: bestuurder haalt nat pak

Een onfortuinlijke automobiliste is zojuist met auto en al in het water van het Rapenburg terecht gekomen. De vrouw werd door een getuige, Dirk, uit het water geholpen. De dappere redder stond zijn sokken nog uit te wringen toen ambulance, brandweer en politie aankwamen. De ambulance bleek niet nodig te zijn. De politie wel. Agenten zetten de weg af zodat de brandweer de auto uit het water kon takelen.

Het geheel speelde zich af tegenover de Haanstra School en zorgde voor de nodige opwinding onder de kinderen die achter de ramen van de klaslokalen op de eerste rij zaten. Op het betreffende deel van het Rapenburg staan geen hekjes langs de waterkant.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×