Politie brengt inzittenden aangereden auto naar bruiloft

11

De politie is je beste vriend. Die aloude slogan deed vanmorgen weer eens opgeld voor twee inzittenden van een auto die op de A4 bij Leiden betrokken raakte bij aan kop-staartaanrijding tussen twee personenauto’s. Ze werden door de politie naar Amsterdam gebracht in verband met een bruiloft.

Na de aanrijding werden twee betrokkenen nagekeken door ambulancepersoneel. Een slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen en heeft beide voertuigen geborgen. Twee rijstroken werden vanwege het ongeval afgesloten.

 

Delen

11 reacties

 1. Jo Hanna

  Top, jammer dat ze mij onderweg naar mijn examen ooit naar de benzinepomp 100 meter verderop hebben gebracht en niet 3 km verder naar mijn examen. 😏

 2. Moshe Cohen op

  Wat een losers deze agenten. En wat een loser is degene in de meldkamer die deze agenten toestemming geeft naar Amsterdam te rijden om een paar bruiloftgasten te brengen.
  Politie zeurt en zanikt al jaren dat ze personeelstekort hebben en meer geld willen (vd burger). Jah!!! Dat snap ik wel met dit soort onzin uitjes naar amsterdam. Politie hoort in de wijken te zijn en op de snelweg mobiele banditisme te bestrijden. Niet mensen naar bruiloften te brengen. Daar hebben we taxis en uber en bussen en treinen voor. Nogmaals losers deze agenten die hierbij betrokken zijn.

 3. Blake doran op

  Jij bent pas een loser, om zo de mensen die dit land veilig houden uit te schelden en zielig te doen over goed nieuws. Het is ook nooit goed hè.

Je bent nu offline