(Foto's: Regio15).

Politie brengt inzittenden aangereden auto naar bruiloft

De politie is je beste vriend. Die aloude slogan deed vanmorgen weer eens opgeld voor twee inzittenden van een auto die op de A4 bij Leiden betrokken raakte bij aan kop-staartaanrijding tussen twee personenauto’s. Ze werden door de politie naar Amsterdam gebracht in verband met een bruiloft.

Na de aanrijding werden twee betrokkenen nagekeken door ambulancepersoneel. Een slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen en heeft beide voertuigen geborgen. Twee rijstroken werden vanwege het ongeval afgesloten.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×